Iron Butterfly vandt The Macallan Derby 2021

09-08-2021 10:12

Annika Knudsen Lorentsen

I går var der The Macallan Derby på Klampenborg Galopbane, og det blev hesten Iron Butterfly, der tog sejren med flere længder. Jockeyen der red hoppen i mål var Carlos Lopez, mens hoppen ejes af Wibecke Nagell-Erichsen og trænes af Niels Petersen, som havde et utrolig succesfuld dag på Klampenborg med hele syv sejre

Copyright Ridehesten.com
Teamet omkring Iron Butterfly. Foto: Klampenborg Galopbane/pressefoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Galoptræner Niels Petersen havde en fantastisk dag på Klampenborg Galopbane i går, da der var derbydag. Her vandt han hele syv sejre på stribe, og dagen sluttede med en sejr i The Macallan Derby, hvor han stolt kunne se til, som træner, da jockey Carlos Lopez red hoppen Iron Butterfly først over målstregen. 

Sejren var stor, da parret vandt med hele fire længder til nummer to, som var Go On Carlras, mens nummer tre blev Good Fortune. Avlerne af Iron Butterfly, er ligeledes avlere af årets nummer to, og det var derfor også en særdeles succesfuld dag for Rävdansens Stutteri. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Iron Butterfly ejes af Wibecke Nagell-Erichsen, som kunne glæde sig over hoppen suveræne præstation, og derefter modtage en præmiesum på 500.000 danske kroner. 

Læs mere om The Macallan Derby og Klampenborg Galopbane HER

Copyright Ridehesten.com
Iron Butterfly og jockey Carlos Lopez. Foto: Klampenborg Galopbane/pressefoto
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen