Introduktionsdag og eksteriørbedømmelse

11-05-2012 07:17

Signe Wiese

Avl
Dansk Varmblods region 5 inviterer til introduktionsdag, samt kursus i eksteriørbedømmelse af hopper og føl hos Stald Heiline lørdag den 19. maj
Copyright Ridehesten.com
Kom til introduktionsdag hos DV's region 5, og bl.a. et indblik i hvad dommerne kigger efter ved kåringer. (Foto: Ridehesten.com)

Medlemmer af Dansk Varmblod har mulighed for at opleve en spændende og lærerig dag i DV's tegn, når region 5 lørdag den 19. maj kl. 10 holder introduktionsdag samt kursus i eksteriørbedømmelse af hopper og føl hos Stald Heiline, Kjeldbækvej 22, 8300 Odder. Introduktionsdagen er specielt henvendt på nye medlemmer af Dansk Varmblod, men er åbent for alle interesserede medlemmer. Deltagerne bliver blandt meget andet informeret om, hvad Dansk Varmblod står for i dag og i fremtiden. Avlsledelsens formand, hovedbestyrelsesmedlem Frode Jensen indleder med at fortælle om arbejdet i hovedbestyrelse og avlsledelse samt om DVs avlsstrategi. Kursusleder Erik Mørk Hansen orienterer om de kursusmuligheder, DVs region 5 tilbyder i årets løb. Efter frokost, hvor grillen tændes, holdes eksteriørkursus. Underviser er medlem af Dansk Varmblods Avlsledelse Claus Hansen. Der bliver eksteriørbedømmelse af både hopper og føl, og Claus Hansen orienterer om, hvad der især lægges vægt på, når hestene kommer til følskue eller kåring. Der bliver også lejlighed for deltagerne til selv at foretage bedømmelse og til at teste trekantbanen, der bruges ved følbedømmelse. Kurset slutter kl. ca. 16. Få mere info om pris og tilmelding på region 5's hjemmesider via link til højre.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen