Ingen kunne fange Pokemon

21-11-2016 06:40

Maria Lerche Mortensen

Der har i denne weekend været mange danske ryttere til start i udlandet, og det er blevet til dansk succes i flere af klasserne, heriblandt ved Winter Youth Festival-stævnet hvor Sofie Rask Thomsen og Noerlunds Pokemon tog en sejr med hjem

Copyright Ridehesten.com
Sofie Rask Thomsen og Noerlunds Pokemon
Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag strøg Sofie Rask Thomsen og Noerlunds Pokemon e. Brilliant/ Vita Novas Golden Boris helt til tops, da de vandt CSIP Big Tour, i et felt hvor der ellers blev redet til og leveret mange nulrunder. I holdkonkurrencen for ponyer stillede Danmark med tre hold, og her blev det både til en anden og en tredjeplads. Det var hold 1 fra Irland der tog sejren, imens holdet ’Denemark 2’ bestående af Christine Thirup Christensen/Doon Laddie, Anna Sofie Toernaes/Kalypso Skovgaard, Laura Baaring Kjaergaard/Tonlyn Bobby Girl og Sofie Rask Thomsen/Noerlunds Pokemon, tog andenpladsen. Tredjepladsen gik til ’Denmark 3’ bestående af Laura Baaring Kjaergaard/Vien'ka Du Lavandin, Christine Thirup Christensen/ Grantorino, Theodor Linde/Attyrory Rebel og Gustav Christian Jacobsen/Saorsie.

Copyright Ridehesten.com
Laura Baaring Kjaergaard og Roughan Sparrow

Søndag gav Laura Baaring Kjaergaard den gas, og hjemtog dermed to top 5-placeringer. Først blev det til en femteplads i CSIP lilletur med hingsten Roughan Sparrow e. Glenayre Silver Fox/ Gun Smoke. I CSIP Grand Prix red hun sig længere op og endte dermed som klassens nr. 3 med  Tonlyn Bobbys Girl e. Abersyfi Moonlight x Neuaddparc The Squire. I Samme klasse var Caroline Nørgaard Winter at finde på femtepladsen med Colton Milton.

Copyright Ridehesten.com
Jessica Toelstang og Luigi

Jessica Toelstang præsterede at hjemtage både en 2, 3 og 4. plads i CSIU25-klasserne. Torsdag red Jessica og Luigi e. Lamentos/Concetto sig ind som nr. 4 i CSIU25 lilletur. Fredag blev det til en andenplads med Luigi i CSIU25 lilletur. Og lørdag var ekvipagen endnu en gang i top tre, da de blev nr. 3 i lørdagens CSIU25 lilletur.

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og Quimono De La Roque
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Lørdagens CSIJ storetur red Clara Hallundbæk sig op som nr. 5 med Quimono De La Roque e. Kannan/ Quick Star. I CSIU25 Grand Prix blandede Clara sig i top tre, her blev det nemlig til en tredjeplads, denne gang med hesten Dakar e. Utrillo Van De Heffinck/ Darco.

Copyright Ridehesten.com
Gustav Christian Jacobsen, her med Chicago TM

I Lørdagens CSICh lilletur, blev det til en andenplads til Gustav Christian Jacobsen med Fayot e. Lupicor/Edison. Alle resultater fra stævnet kan ses her.

Copyright Ridehesten.com
Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen og Picobello Judarco

Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen er iblandt de fire danskere der har været til start i Kronenberg i Holland. Her præsterede hun i torsdags at ride sig op som nr. 5 med hoppen Picobello Judarco e.  Udarco Van Overis/ Nabab de Reve i et felt bestående af 75 deltagere. Alle resultater fra Equestrian Centre De Peelbergen kan ses her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen