Ingen fejlfrie i Hamburger Springderby 2022

29-05-2022 18:33

Annika Knudsen Lorentsen

Det lykkedes ingen af de 28 ekvipager til start i årets Hamburger Springderby at ride fejlfrit, og dermed skulle derbyet afgøres blandt dem med 4 fejl. Sejren gik til polske Cassandra Orschel

Copyright Ridehesten.com
Cassandra Orschel med Dacara E ved Dansk Varmblods Hingstekåring. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det prestigefyldte Hamburger Springderby blev afviklet i eftermiddags, og her havde de 28 ekvipager sit at gøre med at komme rundt uden fejl på banen bestående af 17 forhindringer. Det lykkedes ingen, og derfor var det blandt de fire ekvipager 4 fejl, at derbyet skulle afgøres i en omspringning. 

Her lykkedes det polske Cassandra Orschel at sikre sig sejren, idet hun som den eneste kom fejlfrit igennem omspringningen. Cassandra red den 11-årige Dacara E e. Cancara/ Caretino. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen blev tyske Frederic Tillmann med Comanche v. e. Cellestial/ Loredo, mens tredjepladsen blev tyske Andre Thieme med Contadur e. Contero/ Kolibri. 

I alt var der 12 placeringer i klassen, og selvom man i dag fik 16 fejl på banen, endte man inde i placeringsrækken. Otte ekvipager udgik eller måtte opgive undervejs, og kom derfor ikke igennem den lange bane. 

Resultat fra derbyet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen