I.P.S Bon Bravour hos Katrinelund

25-02-2023 12:28

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Den DV-kårede hingst Bon Bravour ankom i går aftes til Katrinelund fra hans tidligere hjem hos Anky van Grunsven i Holland, og den danske hingstestation glæder sig over at kunne tilbyde denne kvalitetshingst til avlerne

Copyright Ridehesten.com
Ib Kirk (tv.) og Erwin Samuels sammen med Bon Bravour. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den flotte dressurhingst I.P.S. Bon Bravour e. Painted Black/ Chronos der er kåret i både KWPN, Oldenburger, hannoveraner, SBS og Dansk Varmblod er ankommet til Katrinelund på Mors, hvor han vil stå til rådighed for avlen. 

Den nu 17-årige hingst, der har deltaget ved UVM med Tom Franckx, og siden er uddannet af Anky van Grunsven, er en moderne hingst med en god forædlingsprocent. Han er avlet af W J M. van Beek og ejet af I.P.S. Horse Group, og i sæsonen 2023 vil han stå til rådighed for danske avlere gennem et samarbejde med Ib Kirk fra Katrinelund. 

Copyright Ridehesten.com
Tom Franckx med Bon Bravour ved UVM. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bon Bravour står bag mange gode afkom, og blandt de danskavlede finder man blandt andre Atterupgaards Delorean (opdr. Atterupgaard), der har gået intermediaire, Bournonville (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen), der har gået MA i dressur og Breakdance V. (opdr. Iben Leere Kamp), der har gået Prix St. Georg.

– Vi er meget stolte af at kunne tilbyde I.P.S. Bon Bravour til vores avlere. Bon Bravour ankom i aftes hos os efter, at familien Samuels fra I.P.S. Horse Group selv tog turen med ham direkte fra Anky van Grunsvens stald i Holland, fortæller Ib Kirk fra Katrinelund.

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner