Hvem vinder DM for U21?

04-06-2016 12:10

Britt Carlsen

Hvem kommer på podiet i eftermiddag, når afgørelsen falder i Dansk Ride Forbunds mesterskab for U21 ryttere - kan Emil Hallundbæk genvinde sit mesterskab eller er slaget tabt?

Copyright Ridehesten.com
Sidste år så podiet sådan ud: guld Emil Hallundbæk, sølv Nickie Wiingaard-Madsen og bronze Jessica Vinther Jensen (tv).

Kl. 16.15 i eftermiddag begynder den spændende afslutning på mesterskabet for U21 ryttere ved DM hos Absolute Horses. Solen skinner fra en skyfri himmel, og 16 talentfunde unge rider på banen for at afgøre mesterskabet. Der skal rides over to runder i eftermiddag, og måske må der en omspringning til for at afgøre mesterskabet.

Sidste år sejrede Emil Hallundbæk, dengang var han faktisk fortsat juniorrytter, og sejren ved DM var hans sjette i karrieren. Han fik dog fire fejl på Allstar i kvalifikationen torsdag, så han har fire, fejlfrie ryttere foran sig. Sidste år vandt Jessica Toelstrang bronze for juniorerne i år har også hun fire fejl med sig på Bjerglunds Campari til dagens finale. Og det samme har Anee Keller/Virtus og sølvvinder hos juniorerne sidste år Jonathan Hvalsøe Saul/Libak's Lamentos. 

Det er fire erfarne ryttere, som er fejlfrie i mesterskabet, om de kan holde nullet vil eftermiddagens konkurrencer vise. Lejse Bramminge/Cacada, Nicolas Pedersen/Tailormade Gangster, Nadja Kristoffersen/Cayus og Martin Mose Knudsen/Candy K er alle fejlfrie. 
Se startlister, resultater her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen