Hvad fortæller staldskabet om dig

03-01-2020 06:32

Man skal aldrig dømme en bog efter omslaget, men det er jo helt i orden at dømme rytterkammeraterne efter indholdet i staldskabet

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så hvad siger dit staldskab om dig

1. Samleren

Du kan være sikker på, at der ikke er nogen, som ønsker dele staldskab med dig, fordi det indeholder flere tomme flasker end den lokale genbrugsstation. Din sadelknægt er stablet højt med overfyldte svedtæpper og skridttæpper. Du lover hver uge at skabe orden og systemet i dit udstyr, men tiden går og bjerget fortsætter med at vokse. Selvom nogle af dine dækkener aldrig kommer til at passe til din hest, så vil det være synd at smide dem væk. De gemmes bare lidt, indtil de kommer i brug i en fjern fremtid.

2. Den minimalistiske

Den minimalistiske type har slet ikke tid til matchende sæt, unødvendige kosttilskud, eller smarte plejeprodukter. Det er den type, som er fortaler for Less is more. Og striglekassen er højst en børste, en mankam, en hovrenser og måske en svamp. Rytterkammeraterne spekulerer dagligt på, om den minimalistiske type aldrig bliver fristet af tilbudene i den lokale rideudstyrsbutik.

Nyheden fortsætter efter annoncen

3. Tilbudsjægeren

Du kan lugte gode tilbud flere kilometer væk. Dine plejeprodukter er fyldt med gule prisskilte, og hele din kollektion af rideudstyr og tilbehør er købt til halv pris enten på tilbud i den lokale rideudstyrsbutik eller i de mange Facebook-grupperne.

Du er konge eller dronning af en god byttehandel.

4. Must have

Det er typen, som bare ejer alle de nyeste plejeprodukter på markedet, og især dem, der er anbefalet af de dygtigste ryttere. Det ejer sandsynligvis flere plejesæt af samme slags – for der skal jo både være til hjemme i stalden og til stævne.


/Horseandhound

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen