Hurtige salg på Ridehesten.com

16-10-2023 14:37

Annika Knudsen Lorentsen

Jakobine Chemnitz har netop solgt to af sine heste via ridehesten.com, og hun fortæller, at det har været nemt og effektivt

Copyright Ridehesten.com
Bright View C. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Føllet Bright View C e. Vitalis/Everdale/Sir Donnerhall I og den 2-årige Bright Zolution C e. Blue Hors Zackorado/Everdale/Sir Donnerhall I er netop blevet solgt via www.ridehesten.com. Begge heste var kortvarigt til salg før de rette købere dukkede op, det fortæller den tidligere ejer og avler Jakobine  Chemnitz

– Føllet satte jeg først til salg, og efter otte dage henvendte Birgit og Gunnar Østergaard sig, som bor i USA. De var i Danmark og kom ud og se det, og de var meget begejstrede og vendte hurtigt tilbage, at de gerne ville købe hende, fortæller hun og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Den anden, den på 2, lagde jeg på Ridehesten torsdag aften, og en time efter skrev Mikaela Lohmann Nissen til mig. Da jeg ikke lige svarede indenfor kort tid, ringede hun mig op, at hun gerne ville komme og se hende dagen efter. 

Copyright Ridehesten.com
Bright Zolution C. Foto: Privat

Dermed blev begge heste solgt hurtigt, og Jakobine fortæller, at det har været nemt at sælge via Ridehestens salgsportal. 

– Det har været supernemt at formidle igennem Ridehesten, og det er nemt at lave en annonce. Ridehesten kommer ud til mange mulige kunder. Det gælder verden over, og man får altså ikke kun kontakt til danske kunder, når man sætter til salg på Ridehesten, fortæller hun.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen