Hoppeføl til fremtidens springbaner på auktion (video)

01-09-2021 18:57

Annika Knudsen Lorentsen

Den 4. september holder Dansk Varmblod Elitefølauktion ved KRAFFT Eliteskue på Vilhelmsborg, og her kommer 50 fremragende føl under hammeren. Vi vil løbende præsentere føllene, og her ser vi nærmere på to smarte springføl

Copyright Ridehesten.com
CC Dolly e. Dallas VDL/Contendro I (opdr. Stutteri Carstensen). Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

50 super interessante føl er udvalgt til årets Elitefølauktion, som afholdes af Dansk Varmblod den 4. september på Vilhelmsborg. Auktionen er en live-auktion i forbindelse med Eliteskuet, men man kan byde på føllene online allerede fra den 2. september kl. 17.00. Som optakt til auktionen vil vi løbende præsentere føllene, og nedenfor kan i se mere om to af de springføl, der er på auktion.

Springføl fra stamme i absolut topklasse
Katalog nr. 138, CC Dolly e. Dallas VDL/Contendro I (opdr. Stutteri Carstensen) er endnu et topføl ud af en af Danmarks mest succesfulde hoppestammer fra Carsten Carstensen. Dette føl er elegant og bevæger sig rigtig godt. 

Føllets stamme tæller blandt andet bronzemedaljehoppen Daisy, der er helsøster til avlshingsten Diamant de Revel. Ud af hoppestammen kommer hele 7 kårede hingste, mange medaljehopper og rigtig gode sportsheste, der har gået 150 og 160 cm-klasser. 

Se video af føllet nedenfor. 

Atletisk hoppeføl fra stærk stamme
Katalog nr. 140, Gørklintgårds Monroe e. Uriko/Cassini II (opdr. Gørklintgård v/Jørgen Ravn) er et velbygget, funktionelt og atletisk hoppeføl, som er ud af en særdeles præstationsstærk stamme. 

Stammen byder på internationalt succesfulde sportsheste, som eksempelvis Gørklintgårds Montana, der har DM-medaljer på CV'et. Dertil kommer flere heste, der er A- eller B-heste i springning. Stammen byder desuden på elitehopper, medaljehopper og eliteauktionsføl. 

Se video af føllet nedenfor. 

Se hele kataloget HER.
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen