Hollænder vinder FEI World Cup i kørsel

17-12-2017 16:08

Marie Helene Rigård Rohleder

Hollænderen Ijsbrand Jardon vandt igår FEI World Cup kvalifikation i kørsel til The London International Horse Show i Olympia 

Copyright Ridehesten.com
Foto: PR
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hollands førende og mest erfarne kusk Ijsbrand Chardon vandt FEI World CupTM Driving Leg presented by Dodson & Horrell på Olympia lørdag aften. 

Sejren var ekstra sød, da han slog favoritten, australske Boyd Exell, som lå i førerpositionen. Forventningerne var høje da Boyd Exell kørte ind i arenaen på den sidste runde, og starten var usædvanlig intens. Men runden gik ikke som forventet, og det var hollandske Ijsbrand Chardon, som kørte med sejren. 

Ijsbrand, som ofte starter på Olympia og allerede har vundet to FEI World CupTM Finals, var naturligvis lykkelig over sejren, og han roste især publikum på Olympia, som havde skabt en rigtig god og overbevisende. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Publikum var fantastisk. Jeg er så glad for den måde som min nye lederhest har klaret at konkurrere her. Hun bliver bedre og bedre ved hvert stævne, og den følelse som hestene gav mig i dag var virkelig skøn. Jeg vidste, at jeg kunne presse dem helt til grænsen, udtaler Ijsbrand Chardon i en pressemeddelelse. 

// Pressemeddelelse The London International Horse Show, Olympia 

Se alle resultater her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen