Hobbyavler fik succes på Blue Hors

08-07-2024 16:30

Ida Thomsen og Niels Lindberg, der sammen har IN Horses, har i den forgangne weekend haft både deres 3-års hoppe og et hingsteføl med til følchampionat på Blue Hors. Her havde hobbyavlerne stor succes med deres afkom

Copyright Ridehesten.com
Ida Thomsen og Niels Lindberg, der sammen har IN Horses, havde stor succes til Blue Hors Dressur- og Følchampionat i den forgangne weekend. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

I denne weekend blev Blue Hors Dressur- og Følchampionat afviklet, og det fandt sted i vante rammer på Korshøjgaard ved Randbøl. Allerede fredag tog championatet sin begyndelse, da de 3- og 4-årige heste var på banen første gang, mens finalen for de unge heste blev afviklet lørdag formiddag. 

Fredag havde Ida og Niels altså deres 3-års hoppe Maggie S by IN Horses e. Blue Hors Kingston/ Jazz på banen for første gang. Her blev den sorte hoppe fint fremvist af rytter Naja Egelund, hvor Maggie tog hele situationen og de flotte omgivelser med ophøjet ro. Hoppen blev derfor belønnet med et 8-tal i trav, 8 i galop og 8 i skridt. Ligeledes fik hoppen 8 i ridelighed og 8 i kapacitet, med flotte ord fra Bjarne Nielsen: – Det er en ikke så stor hoppe, og derfor har den også rigtig nemt ved at fungere. Den har en funktionel og taktren trav, og det samme ser vi i galop. En god funktionel galop med god mekanik, en yderst praktisk galop og en fin, taktfast skridt. Rideligheden er også rigtig fin og er stabil hele vejen igennem. 

Copyright Ridehesten.com
Maggie S by IN Horses e. Blue Hors Kingston/ Jazz blev flot fremvist af Naja Egelund, og blev belønnet med rene 8-taller første dag. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Med de flotte karakterer var det nok til en andenplads i den indledende runde, og Maggie gik derfor videre til finalerunden lørdag. Her gjorde hoppen det også rigtig fint, men var mere træt, og derfor dalede karaktererne en smule. Dog endte hoppen på en rigtig flot fjerdeplads, hvilket ejerne er yderst tilfredse med: – Vi er super stolte ejere og avlere, det er så dejligt at se vores afkom fra nyfødt til rideheste. Naja har gjort et godt stykke arbejde med Maggie til fremvisningen. Hun har ikke siddet mange gange på Maggie, og hun gjorde det så godt, fortalte en glad og stolt Ida. 

Copyright Ridehesten.com
IN Horses havde en travl lørdag, da hingsteføllet Skywalker by IN Horses e. Blue Hors Santiano/ Michelino også skulle på banen. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Lørdag var altså en travl dag for hobbyavlerne fra IN Horses. Da Maggie havde fået en flot fjerdeplads, troede de ikke, at dagen kunne blive bedre, men der tog de fejl. Med sig havde parret nemlig også hingsteføllet Skywalker by IN Horses e. Blue Hors Santiano/ Michelino, der er trukket på parrets 19-årige gamle hoppe. 
Vi synes ikke rigtigt, at han fik vist, hvad vi ser derhjemme, så vi var glædeligt overrasket, da han gik i finalen, fortæller Ida. Her endte Skywalker med en flot fjerdeplads til ham også, noget parret var meget stolte over: – Det er næsten ikke til at forstå. Vi er et meget lille stutteri, og vi har kun de to avlshopper, som er mødre til Maggie og Skywalker. Det gør virkelig den her oplevelse endnu mere glædelig, fortalte de stolte avlere. 

Copyright Ridehesten.com
Det var nogle meget stolte avlere, der tog hjem fra Blue Hors efter en suveræn weekend med begge deres afkom. Foto: Ridehesten.com/ Kristien Ulsø.

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen