Hingsteshow Nord - det er på fredag

18-03-2015 17:39

Danmarks største hingsteparade afvikles for 25. gang på fredag den 20. marts kl. 19.00 på Finstrupgård

Copyright Ridehesten.com

Der arbejdes på højtryk i Hingsteshow Nord-udvalget, som i år kan fejre 25 års jubilæum for Danmarks største hingsteparade - der er lagt op til et brag af en fest. Der er igen i år lavet aftale med den altid veloplagte speaker Casper Cassøe.

Der vil som tidligere år blive vist et bredt udvalg af fløjhingste, elitehingste, hingste på højt nivaeu i sporten, hingste med særdeles spændende og gennemavlet afstamning, unghingste som lige er blevet godkendt til afprøvning i Herning og ældre hingste, som har vist sit værd i avl og sport. Der er tilmeldt 23 hingste fra Stald Cajus, Stald Bøgegården, Højagergaard, Katrinelund, Hjallerup Hingstecenter, Stutteri Volstrup og Stald Kejlberg.

I år vil der ligeledes blive vist spring- og dressuheste frem fra nordjyske avlere. Der vil være hyldest til nordjyske opdrættere, som har formået at sætte Nordjylland på verdenskortet, både med nationale og internationale resultater.
Der udnævnes som vanligt "Best in Show-hingste" på baggrund af publikums stemmer, ligesom der udloddes præmier på indgangsbilletten.

Mød op og få en god avlersnak med de forskellige hingsteholdere og se et bredt udsnit af danskkårede spring- og dressurhingste. Der serveres aftensmad til rimelige penge inden arrangementet. Gode parkeringsforhold (gratis).

Se mere på regionens hjemmeside HER.

Listen af tilmeldte hingste opdateres løbende på Hingsteshow Nords facebookside HER.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner