Hingsten El Capone til Danmark

07-06-2016 19:16

Hingstestationen Helgstrand Dressage kan nu føje endnu en DV-kåret hingst til deres kollektion, i det KWPN-hingsten El Capone netop er købt til Vodskov

Copyright Ridehesten.com
El Capone og Marieke van der Putten.

På deres hjemmeside offentlgør Helgstrand Dressage i dag købet af den DV-kårede, 7-årige KWPN-hingst El Capone e. UB40/ 00 Seven:

"Vi er utrolig glade for at kunne offentliggøre at KWPN-hingsten El Capone fremover vil have base i vores stald i Vodskov. Den 7-årige hingst har indtil nu været redet af den hollandske rytter Marieke Van Der Putten. Parret har bl.a været med i PAVO Cup finalen i 2013 og 2014, hvor de begge år blev nr. 2 i finalen. Som 4-, 5- og 6-års har El Capone vundet KWPN-hingstefinale i Den Bosch. I vinteren 2015/2016 vandt El Capone og Marieke Van der Putten hollandsk mesterskab på ZZ-licht niveau. Parret har desuden netop haft debut i Prix St. Georg, hvor de sejrede med 72%. El Capone er med i bruttotruppen for 7-årige heste, som skal udtages til UVM i Ermelo. El Capone vil fortsat være tilgængelig i holland gennem dens tidligere ejere Hingstestation De Dalhoeve. I 2015 opnåede El Capone kåring i Dansk Varmblod. Vi ser derfor også meget frem til at kunne tilbyde endnu en tophingst til de danske avlere."

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen