Hestene fra Stutteri EM opnåede flotte priser på auktion

06-05-2022 16:02

I går aftes blev de sidste heste fra Stutteri EM i Sønderjylland solgt via en netauktion hos Campen Auktioner, hvor flere af byderne var tilbagevendende kunder fra ind- og udland

Copyright Ridehesten.com
Line Hansen og auktionshesten Madonna-EM. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Det var en virkelig spændende auktion med mange dedikerede bydere. Flere af byderne var tilbagevendende kunder fra ind- og udland. Netauktionen på www.campenauktioner.dk indbragte en samlet salgssum på 883.000 kr. – altså en gennemsnitspris på godt 98.000 kr. inkl. moms og salær fordelt på de i alt 9 heste fra stutteriet. 

Hesteauktions-ansvarlig, Charlotte Schreiber fra Campen Auktioner oplyser: – Auktionens dyreste hest Madonna-EM gik til Per Thybo, Viborg, som havde hammerslag på 197.000 kr. inkl. moms og salær. Auktionens anden dyreste hest Phil Collins-EM blev solgt til ungrytter Lucas Vium. Den stolte ungrytter fortæller glad: – Hesten skal nu hjem, kastreres og tilrides i løbet af sommeren. Jeg glæder mig til fremtiden med min meget velspringende 3 års hingst.

Den tredje dyreste hest, Mick Jagger, gik til svenske Carina Quarfort, Vattle AB, som har opkøbt flere heste hos Campen Auktioner de seneste par år.

Familien til Peter A. Petersen er meget tilfredse med auktionens forløb og glæder sig over, at hestene nu kommer videre til dygtige ryttere. Jesper Meyenburg tilkendegiver: – Det er en stor cadeau til Peter A. Petersen, at der kunne opnås så fine priser på hestene. Det siger lidt om, at han gjorde det helt rigtige med sin avl.

Copyright Ridehesten.com
Sabine Korfitz Christensen og auktionshesten Mick-Jagger-EM. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner