Heste indtager Legoland

25-04-2019 14:15

Britt Carlsen

Ridebane.dk har opført en ridebane ved LEGOLAND® Castle Hotel, hvor der sommeren igennem opføres riderturneringer: Battle of The Brick - et storslået riddershow med levende heste og modige riddere

Copyright Ridehesten.com
Foto: LEGOLAND

LEGOLAND® Castle Hotel er et nyopført hotel, der er tematiseret som et ægte LEGO® slot. Det åbnede officielt i udgangen af marts. 

- Det er helt fantastisk, at vi endelig har åbnet vores nye hotel. Vi har glædet os rigtig meget til at byde de første gæster velkomne i dag, og så var det bare rigtig dejligt at se børnenes reaktioner, da de ankom til hotellet og gik på opdagelse i et slot fyldt med eventyrstemning og LEGO magi, sagde Christian Woller, direktør i LEGOLAND ved indvielsen.

I tilknytning til det nye LEGOLAND® Castle Hotel har Lars Kragh Iversen fra Ridebane.dk anlagt en ridebane på 1200 kvm. forsynet med Active Aqua, der er Ridebane.dk´s svar på EBBE/FLOD systemet. Dermed er bunden lagt til sommerens helt nye forlystelse i LEGOLAND -  Battle of The Brick - et storslået riddershow med levende heste og modige riddere, der har brug for tilskuernes hjælp, så de kan vinde det eftertragtede LEGO® trofæ.

Battle of The Brick finder sted:
Hver dag fra d. 4. maj - 17. august
Hverdage: 2 shows: kl. 13.00, 15.00
Weekend: 3 shows: kl. 13.00, 15.00, 17.00

Se mere HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner