Hesselhoej inviterer til åbent hus

31-03-2024 12:07
Avl

Sæsonen for åbent hus-arrangementer er godt i gang, og i morgen er det Hesselhoej, som inviterer til åbent hus klokken 14.00

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Foråret er altid lig med åbent hus og hingstefremvisning hos hingsteholderne. Det gælder også for Hesselhoej, som i morgen, mandag den 1. april klokken 14.00, slår dørene op og inviterer publikum indenfor.

Her vil der være mulighed for at se årets hingstekollektion samt afkom efter avlshingstene. Efter fremvisningen vil der være mulighed for at besigtige faciliteterne på Hesselhoej og få en snak omkring hingstevalg. Blandt andet vil Hesselhoej Donkey Boss blive vist under rytter for avlerne.

Der vil samtidig blive tændt op i grillen, og der vil være mulighed for at få forfriskninger og nyde de smukke omgivelser.

Der er mulighed for at tilmelde sig på forhånd via Hesselhoejs Facebookside. Blandt alle tilmeldte vil der blive trukket lod om flere spændende præmier, blandt andet et gavekort til en valgfri bedækning mellem de avlshingste, som er stationeret på Hesselhoej.dk.

Læs mere om konkurrencen her og begivenheden her

Ydermere vil der blive trukket lod om mange præmier fra udstillere -  blandt andet gavekort til Safemate folingsalarmer, Helles Rideudstyr, Absolut foder, Broholm Biz mm.
 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen