HESK vandt Agria DRF Mesterskabet for hold

08-08-2021 19:37

Annika Knudsen Lorentsen

I dag blev det afgjort, hvilket hold, der skulle tage sejren i året Agria DRF Mesterskab for hold i military, og her blev det Slagelse Garnisons Idrætsforenings Rideklub (HESK), der trak det længste strå, og tog sejren med hjem 

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

11 hold har i denne weekend kæmpet om titlen som årets danmarksmester for klubhold i military, hvor Haslev Køre- Og Rideforening har været værter for Agria DRF Mesterskabet for klubhold. 

I dag skulle alle rytterne igennem terrænbanen, og det blev afgørende for, hvem der endte med den samlede sejr. Slagelse Garnisons Idrætsforening Rideklub (HESK), som lå nummer 2 efter dressur og springning, fik i dag redet sig op på førstepladsen, og dermed vandt de mesterskabet. 

På holdet red Simone Vinther med Abildgaards Synergi, Mikael Kofoed med Stenvænge Polise, Lukas Emil Redlich med Hvedholms Midas og Laura Damkjær Pyndt med Starlight. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var superfedt at ride stævnet, især på terrændagen, da de virkelig havde gjort noget ud af banen, så der var noget at ride på, med en tilpas sværhedsgrad i alle klasserne. Vejret havde vi slet ikke en tanke på, da vores fokus kun var på ridningen, og vi generelt ikke fokuserer så meget på hvordan vejret er, når vi rider military,  fortæller Simone Vinther, som var en del af det vindende hold.

Andenpladsen i mesterskabet gik til Ishøj Sportsrideklub, mens det blev Team CEP Complete Eventing Program, der red sig ind på tredjepladsen, da Sønderskov Rideklub Aabenraa, desværre udgik efter terrænet i dag. Det var netop dem, der havde redet sig ind i spidsen efter gårsdagens konkurrencer. 

Se resultat HER.

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet. Foto: Privat
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing