Herlige takter i Ypäja (Video)

01-07-2016 18:46

Både spring- og dressurryttere har endnu engang givet deres bedste og leveret en indsats til UG ved NM i Finland, medaljerne vælter ind til danskerne

Springrytterne startede fredagen med en flot guldrunde – takket være det dygtige landshold for juniorerne lykkedes det at hive NM holdguldet med hjem i formiddag. Holdet bestod af: Anna Victoria Weilsby på Cliff Young, Karoline Vistesen Graversen på Sir Edvard, Clara Hallundbæk på Jasmin Af Hagalund og Helena Eva Blach på Ace Of Corobell. Hos de unge childrenryttere var der ligeledes succes på springbanen i dag, det lykkedes nemlig landsholdet her at hive bronze med hjem til Danmark, på holdet red Emilie Mosegaard Christiansen på Serupgårds Corona, Gustav Christian Jacobsen på Chicago, Sisse Mylin på Heart of Oak og Emilie Weilsby på Fortuna.

Ligeledes havde dressurrytterne fortsat kæmpe succes idet det lykkedes både junior- og ungrytterlandsholdet at vinde holdguld ved NM i dag. Juniorholdet bestod af Sandra Aagaard Hyrm på Cash, Malene Rønhoff Gejl på Hesselbjergs Dream Boy, Victoria Kuusisto Pedersen på Langkjærgaards Donna Fetti og Anne-Mette Lyager på Brandtoftes Sjubell og på ungrytterholdet red Celine Boddum Clausen på San Rabino, Nana Gajhede på Zoom In Firfod og Pernille Koch Rasmussen på Heslegårds Robert.

Video fra opvarmning i Finland

Præmieoverrækkelse for juniorerne ved NM 

Interview med juniorerne efter præmieoverrækkelsen

Sidst men ikke mindst blev det til endnu en omgang holdbronze, da ungrytterlandsholdet i springning formåede at vinde bronze ved NM. På holdet red Anee Keller på Zafran, Sebastian Olesen på Corfu Bjørnhøj, Camilla Vincents på Frutrillo VD RN Stables og Frederikke Strøm på Townhead Chatswin R.

Som kronen på værket i dag, blev det desuden til en NM bronzemedlaje for Mathias Nørheden Johansen og Tripoli for U25/senior. Stort tillykke ønskes alle rytterne herhjemme fra!

Se alle resultater fra i dag HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner