Helgstrand med online hingstepræsentation

03-02-2021 13:32

Hos Helgstrand Dressage pynter de ridehallen op til hingstepræsentation – i første omgang for at filme til en online hingstepræsentation her i februar måned, hvor forsamlingsforbud i både Danmark og Tyskland ikke muliggør en traditionel hingstepræsentation 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand Dressage udmelder, at de målrettet arbejder på at afholde live hingsteshows i foråret, både i Tyskland og i Danmark, men grundet corona-situationen hersker der fortsat usikkerhed.
Derfor har de pyntet hallen op, som var det hingsteshow, og de gør klar til at filme hele hingstekollektionen 2021, så interesserede får mulighed for at se kollektionens nye hingste såvel som at få en opdatering på, hvordan de lidt ældre hingste har udviklet sig i den stævnefri periode.
Der udmeldes, at hingstekollektionen 2021 går online fredag den 19. februar kl. 14.00 med de nye videoer af hingstene.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere års erfaringer har vist, at mange avlere har haft stor nytte af Andreas Helgstrands kommentarer omkring, hvilke hopper de enkelte hingste passer til, og derfor giver Andreas igen i år gode råd til avlerne.
Kollektionen består i år af mange nyindkøbte præmiehingste fra de tyske kåringen som bl.a. Forever Love e. Fair Game/ Destano, Fortunate e. Foundation/ Quaterback, Zoom In e. Zoom/ Waterland, Salissimo e. Secret/ Bellisimo M, Bonjour e. Bon Coeur/ Fürst Nymphenburg og Be Sure e. Benicio/Scuderia.

Husk også Dansk Varmblods Hingstekåring i uge 10-11.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner