Helgstrand med egen farm i USA

28-12-2019 06:15

Annika Knudsen Lorentsen

Det forlyder at Helgstrand Dressage er ved at købe Windsome Farms i USA's hestemekka i Wellington, således at de fremover kan drive deres salgscenter i Wellington mere permenent fra den nye adresse

Nyheden fortsætter efter annoncen

Windsome Farms har i et årti været til salg, men nu rapporteres det at stedet er under kontrakt til Helgstrand Dressage. Således at stedet fremover kan fungerer som permanent salgscenter for virksomheden i Wellington. 

16 heste er fløjet over atlanten fra Helgstrand Dressage i denne sæson, og de seneste sæsoner har virksomheden lejet sig ind på en farm i Wellington. Nu ser det ud til at Helgstrand fra starten af 2020 vil have sit eget sted. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Farmen rummer 52 hestebokse på en eksklusiv grund på hele 32.3 hektar. Ejendommen er placeret i hjertet af Wellingtons hestemekka, og inkluderer flere træningsbaner, 16 opsadlingspladser, 6 vaskepladser, skridtmaskine og meget mere, som alt sammen er med til at skabe rammen om en god base for Helgstrands forretning i USA.

Ejendommen fra 1995 var i 2016 udbudt til 42,5 millioner amerikanske dollars, men det forlyder at salgsprisen nu er på ca. 25 millioner amerikanske dollars, og det er dermed et væsentligt fald i prisen. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen