Helgstrand Academy lancerer dressurforum

19-01-2017 09:50

Det danske dressurcenter Helgstrand Dressage, der er bedst kendt som en af Europas førende salgsstalde, lancerer nu Helgstrand Academy, der i februar måned danner rammen om et internationalt dressurforum

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nordjyske uddannelses- og salgsstald Helgstrand Dressage lancerer nu Helgstrand Academy, der har har hjemme på den anden side af vejen på den gamle Uggerhalne Rideskole.

Efter en omfattende ombygning af stedet inkluderer Helgstrand Academys faciliteter nu opstaldning for omkring 100 heste, indendørs- og udendørsridebaner samt en dyrlægeklinik.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udendørsfaciliteterne vil fremover komme til at danne rammen om internationale stævner, og det første CDI - Equitour Aalborg -  løber af stabelen den første uge i juni måned. 

Udover at være opstaldning for Helgstrand Dressages heste og ungheste, omfatter Helgstrand Academy opstaldning af privatejede heste i træning, en rideskole (Uggerhalne Sportsrideklub) og et center for ridefysioterapi (Nordjysk Center for Ridefysioterapi & Handicapridning).

Helgstrand Academy vil stå bag en række uddannelsesmæssige begivenheder og lægger i februar måned ud med et dressurforum med de femstjernede dommere Mariette Withages fra Belgien og Susanne Baarup Christensen fra Danmark. Arrangementet finder sted den 11.-12. februar 2017.

Copyright Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen