Heijkoops Siro brækker griffelben

24-03-2015 12:02

Den hollandske dressurrytter Danielle Heijkoop kommer ikke med til World Cup-finalen i Las Vegas, selv om hun er kvalificeret. Hendes 16-årige hollandske varmblodsvallak Siro har nemlig fået en fraktur i griffelbenet

Copyright Ridehesten.com
Danielle Heijkoop og Siro ved EM i Herning 2013.

- Vi trænede stille og roligt som forberedelse til Las Vegas og Siro er faktisk i topform, fortæller Danielle Heijkoop i en pressemeddelelse; - Sidste lørdag var han en smule frisk under en gåtur for hånd. Morgenen efter opdagede vi en lille bule på hans ben, som lignede meget en pludselig skade. Søndag og mandag trænede vi videre og han føltes god, men i dag scannede vi ham bare for at være på den sikre side. Dyrlægens konkluderede, at han havde pådraget sig en fraktur på griffelbenet.

Det er ikke første gang, at Danielle Heijkoop misser en af de helt store stævnestarter. I 2014 missede hun WEG i Normandiet, da Siro også her var skadet.

- Det er bare et uheld, fortæller Danielle; - Jeg er så ked af, at det er sket nu. Heldigvis vil skaden hele hurtigt, og vi vil fokusere helt på europamesterskaberne denne sommer. Jeg vil se frem med et positivt syn på fremtiden.

Kilde: Eurodressage

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen