Heering vandt Grand Prix hos Heslegård Sportsrideklub

09-10-2021 16:01

Annika Knudsen Lorentsen

Heslegård Sportsrideklub holder i dag endags-landsstævne i dressur, hvor der har været fire klasser på programmet. Dagens højeste klasse var Grand Prix, hvor det blev Charlotte Heering, der tog sejren

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Heering og Bufranco ved EM 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt var der ni ekvipager til start i dagens Grand Prix-klasse hos Heslegård Sportsrideklub i forbindelse med deres landsstævne. 

Alle ryttere gjorde en flot indsats, men det blev mesterskabsrytter Charlotte Heering og Bufranco e. Negro/Zevenster, som fornyligt deltog ved EM for Danmark, der tog sejren. Det gjorde de med 75,133 procent. 

Andenpladsen gik til Helene Melsen med Aston Martin e. Monteverdi/Sixtus, som red til 69,7 procent, mens tredjepladsen blev Karoline Louise Skøt med Midtgaards Zamir e. Sardin Firfod/Michellino, som red til 68,567 procent. 

Copyright Ridehesten.com
Camilla Bill Mårtensen med Svalegårds Dear One. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vinderne i de andre klasser
I Intermediaire tidligere var der blot seks ekvipager til start og her var det Charlotte Nicholson med Just Deluxe D e. Johnson/Dr. Doolittle (opdr. Maja Kruse Schow), der tog sejren. I dagens Prix St. Georg var der kun tre ekvipager til start og bedst af dem var Line Miller Danielsen med Halmtofte Amourette e. San Amour/Solos Landtinus (opdr. Hanne Brebøl & Ole Thorsen), som dermed kunne glæde sig over en sejr. 

I MB2 tidligere på dagen var der 10 ekvipager til start og her vandt Lea Colding-Jørgensen med Sixtus Klint e. Sieger Hit/His Highness (opdr. Gitte og Poul e. Klint Larsen) med 70,527 procent. 

Se alle resultaterne HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner