Gunnar Bach fylder 85 år i dag

18-03-2022 12:48

I dag fylder tidligere hesteavler og tidligere medlem af Dansk Varmblods avlsledelse, Gunnar Bach, 85 år

Copyright Ridehesten.com
Gunnar Bach, Poul Graugaard, Egon Fræhr og Vagn Thorup som dommere ved hingstekåringen i Herning. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Gunnar Bach, der i det civile har arbejdet hos politiet, har i mange år spillet en vigtig rolle i hesteavlen ikke mindst som en vellidt, aktiv og utrættelig dommer, men også som mangeårigt medlem af Dansk Varmblods avlsledelse og ligeledes formand for Region 5.

Han har altid været drevet af en stor passion for rideheste og har selv en lang og succesfuld karriere som hesteavler bag sig. Hans egen avl af varmblodsheste kronedes af guldmedaljehoppen Diva e. Cannon Row xx/ Donauwind, der blev mor til flere internationale Grand Prix-dressurheste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Gunnar følger med stort engagement de nye generationer af heste i sin gamle hoppestamme, der videreføres på Stutteri Overskovlund ved Irene Dalum, som Gunnar har været mentor for. Han rådgiver Irene om hingstevalg og glæder sig hvert år til at se forårets føl, som i år er efter Revolution/Blue Hors Zack,  Springbank II VH/Blue Hors Zack og Hesselhøj Donkey Boy/Don.  

Han nyder sit opium sammen med sin hustru Marie på deres dejlige lille landsted i den skønne natur ved Clausholm skovene. I dag er Gunnar og Marie inviteret ud, men Gunnar glæder sig til et dejligt forår, hvor han håber, at mange venner og bekendte har lyst til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. 

Hjertelig tillykke med de 85 år. 

Copyright Ridehesten.com
Gunnar Bach, Poul Graugaard, Egon Fræhr og Vagn Thorup. Foto: Ridehesten.com/Kasper Kamuk
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen