Grand Prix-sejr til Total Hope i international debut (video)

09-05-2022 12:12

Annika Knudsen Lorentsen

I går lykkedes det norske Isabel Freese at ride sejren hjem i Grand Prix ved det 4-stjernede stævne i Mannheim i sadlen på den danskejede hingst Total Hope OLD. Ekvipagen arbejder på at kvalificere sig til VM i Herning til august

Copyright Ridehesten.com
Isabel Freese og Total Hope ved UVM i 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste måneder har Isabel Freese og Total Hope OLD e. Totilas/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Christine Arms-Krogmann) arbejdet på at ride deres internationale Grand Prix-debut, og det har ikke været helt uden bump på vejen. Inden det 3-stjernede stævne ved Dansk Varmblods Hingstekåring i marts trådte Total Hope sig i den ene balle, mens Isabel fik corona lige op til det internationale stævne i Hagen. 

Derfor blev parrets internationale debut ved stævnet i tyske Mannheim, som finder sted netop nu. I går deltog ekvipagen i Grand Prix, og det blev en særdeles succesfuld debut. Ekvipagen red til 75,956 procent og det var nok til, at Isabel kunne stille sig øverst på podiet. Til start i klassen var topryttere som Dorothee Schneider og Isabell Werth. 

Copyright Ridehesten.com
Isabel Freese og Total Hope ved UVM i 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den dansk-norske ekvipage går efter at kvalificere sig til VM i Herning til august, og det kræver to internationale starter, hvor der er mindst én 5-stjernet dommer til stede, og hvor ekvipagen opnår over 65 procent. Det krav opfyldte dommer ved C, tyske Dr. Evi Eisenhardt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag skal ekvipagen ride Grand Prix Special, og det er første gang at ekvipagen skal ride dette program. Klassen starter 15.30, og ekvipagen har start nr. 7 og skal derfor starte kl. 16.24. 

Total Hope er ejet af danske Lone Bøegh Henriksen fra HP Horses og tyske Paul Schockemöhle i fællesskab. 

Resultat fra Grand Prix-klassen.

Se video af ekvipagens Grand Prix nedenfor.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner