Glæd jer til World Cup Herning! video

09-09-2019 11:55

Britt Carlsen

Det er nu tredje gang samarbejdet mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg resulterer i en World Cup-kvalifikation i Jyske Bank Boxen – det internationale dressur- og springstævne finder sted i uge 42 i Herning 

Copyright Ridehesten.com
Til publikums store begejstring vandt Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack World Cup-kvalifikationen i Herning sidste år. Daniel er med igen i år, hvor han vil forsøge at genvinde sin titel.

Det er nu tredje gang der inviteres til World Cup-kvalifikation i dressur i MCH Messecenter Herning, hvor det er Jyske Bank Boxen der danner den perfekte ramme omkring flere konkurrenceklasser og den festlige showeftermiddag. ”World Cup-messen – alt til hest & rytter” er en del af hal M, der ligger tæt på Jyske Bank Boxen, og vil rumme ca. 60 stande, hvor man kan finde udstillere med alt i ride- og hesteudstyr, foder, trailere og staldinventar mv. Det er også i denne hal, at flere konkurrenceklasser afvikles på Blue Hors Arena, og der er gratis adgang til denne hal alle dage. Stævnet afvikles fra den 16. til 20. oktober.

På vej mod Las Vegas?
Det er traditionen tro Danmark, som åbner den prestigefyldte World Cup-sæson i dressur, og det bliver med garanti med deltagelse af nogle af verdens allerbedste ryttere. FEI World Cup Grand Prix presented by Blue Hors afvikles lørdag middag, mens den spændende kürfinale, FEI World Cup Grand Prix Freestyle presented by ECCO, hvor rytterne optjener point til World Cup-serien, afvikles søndag fra kl. 14.15. Rytterne skal forsøge at optjene værdifulde point gennem hele sæsonen, så de kan få adgang til finalen, som afvikles i Las Vegas, USA, fra den 15.-19. april.

De springer overalt
Der afvikles flere springklasser under stævnet i begge haller. Inde i Boxen vil interessen samle sig om finalen i Nord-Vest Box Cup for ponyer, der afvikles fredag. Fredag aften er der en ranglisteklasse, mens Stutteri Ask Grand Prix afvikles lørdag aften efter et show, der følger afslutningen på World Cup-kvalifikationen i Grand Prix.

Har man nerver til det, kan man overvære den spændende højdespringning, der afslutter programmet lørdag aften.
Der bliver springklasser for både pony- og juniorryttere, og som vores unge ryttere har redet denne sæson, så bliver det med garanti nogle seværdige klasser.
Der afvikles desuden en kvalifikation i FEI Jumping Ponies Trophy om lørdagen, som er en turnering, der er skabt for at sætte de unge ryttere i fokus ved en række store stævner.  

Se mere på arrangørenes hjemmeside

Se Daniels vinderridt i Herning her:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen