Gennemgå terrænbanen ved Badminton

08-05-2024 11:55

Det internationale militarystævne Badminton Horse Trails tiltrækker hver år tusinder af tilskuere og verdens bedste ryttere - se den terrænbane som møder rytterne på lørdag her

I denne uges afholdes det internationale militarystævne Badminton Horse Trails, som hver år tiltrækker tusinder af tilskuere og verdens bedste ryttere. Stævnet er det yppertste indenfor for militarysporten. Det er stort, det er flot og det er meget svært - og det er altså ikke hvem som helst der kan deltage. 

Få gange i historien har en dansk rytter eller hest gennemført den krævende terrænbane. Hanne Wind Ramsgaard og Vestervangs Arami e. Akinos/ Ragazzo (opdr. Kirsten Svendsen og Kaj Klavsen) gennemførte banen i 2016, mens litauiske Aistis Vitkauskas, som er bosat i Danmark, i Mønsted, nær Viborg, sidste år gennemførte på DV-hesten Commander VG e. Come Back II/Abantos (opdr. M. og B. Kløve-Mogensen).

I dag er der vettjek, mens dressuren rides i morgen og på fredag. På lørdag skal rytterne prøve kræfter med den udfordrende terrænbane og søndag byder på springning.

Nu er det muligt at tage på en fascinerende tur med den seks gange badmintonvinder Lucinda Green og banedesigner Eric Winter. Er der der filmet gennemgange, droneoverflyvninger, fotos, lyd, intelligente direkte og alternative ruter og statistik.

Udforsk terrænbanen her.

Se den fulde deltagerliste her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen