Frieri til ridestævne i Vejle

15-11-2022 14:07

Annika Knudsen Lorentsen

Det sker ikke så ofte, men ved weekendens stævne hos Vejle Rideklub fandt et frieri sted. Her sagde springrytter Josephine Munch ja til sin kommende mand Søren Møller Jensen

Copyright Ridehesten.com
Søren i gang med at fri til Josephine. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Josephine Munch fik sig lidt af en overraskelse, da hun red fra banen ved distriktsstævnet i Vejle Rideklub i fredags, hvor hun var til start med sin hest Princess Rockland e. Rockland/ Carano (opdr. Christina Ottesen). 

Her kom hendes kæreste, Søren Møller Jensen hen til hende lige udenfor udgangen fra banen, og gik på knæ for at fri til hende. 

– Jeg havde fået min kæreste til at tage med for at hjælpe mig. Da jeg har redet mine to runder ser jeg, at min lillebror og storesøster også er kommet for at se mig ride, så efter to knap så gode runder stod jeg lidt utilfreds ved udgangen og ventede. Min kæreste kom gående først og virkede enormt nervøs, og jeg tænkte slap dog af, så dårligt gik det heller ikke, fortæller Josephine med et smil på læben, og fortsætter: 

Copyright Ridehesten.com
Det nyforlovede par. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Imens jeg sad på hesten og var ved at se min veninden som sprang efter mig inde på banen, kiggede jeg frem og der sad min kæreste på knæ og kunne næsten ikke få ordene frem. Af ren nervøsitet, havde han vendt æsken på hovedet, så ringen vendte opad, så jeg kunne ikke helt se om, han tog pis på mig eller om der var en ring. 

Det blev et ja
Nervøsitet eller ej, så var det, det rette tidspunkt, at Søren friede til Josephine, for der blev selvfølgelig sagt ja. 

– Han ville fri til mig, imens jeg lavede det, jeg elsker allermest. Det opvejede bestemt mine dårlige runder den dag, fortæller Josephine.

Copyright Ridehesten.com
Det blev selvfølgelig et ja. Foto: Privat

– Vi mødte hinanden for 2 år siden, da jeg flyttede til Sønderjylland fra Aarhus for at arbejde i stalden ved Robin og Kamilla Grauff. Søren rider ikke, men er utrolig støttende, og så er han stor fan af, at der er en dygtig rytter der hedder det samme som ham, slutter Josephine med reference til Søren Møller Rohde, som er chefberider hos Stutteri Ask.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen