French Match Ask - fløjhingst

08-03-2015 15:18

Britt Carlsen

Sidste års fløjhingst French Match Ask e Favorit Ask satte sig igen i år på fløjen - og så modtog han Åge Ravns vandrepokal

Copyright Ridehesten.com
French Match Ask blev fløjhingst i 4-års holdet.

De springbetonede 4-års hingste indledte søndag eftermiddags afsluttende kåring. Hingstene blev sprunget under rytter for publikum, mens avlsleder Karina Christiansen gav karakteristik af hingstene og i det følgende kommer der et lille udpluk af hendes bemærkninger. Hingstenes beskrivelse og karakterer kan læses i magasinet Ridehestens aprilnummer.

106 Complete: Udtryksfuld, passende ædel velansat men lidt kraftig hals, velbalanceret galop - springer rationelt med stort kapacitet og kraftfuldt afsæt.

109 Like Me AL: Det er en storrammet højtstillet hingste, med en fremgribende, velbalanceret galop - springer forsigtigt med stor kapacitet. Hingsten tildeles opdrættermedalje i bronze.

108 French Match Ask: Rigtig flot moderne type, højtstillet med godt hingstepræg. Hingsten har en rummelig galop springer smidig gennem hele kroppen med en god bagbensteknik og stor kapacitet. Hingsten tildeles opdrættermedalje i sølv

107 First Choice HT: Det er en storrammet hingst med en stærk og smidig ovelinje. Han er ridelig og har en rummelig galop med god bæring og balance springer overbevisende med god energi og men en især god bagbensteknik. Hingsten tildeles opdrættermedalje i sølv.

133 Sandros Adel, 5-år: Deltaget i Unghestechampionatet. Storrammet, højtstillet hingste. Har en effektiv og velafbalanceret galop springer villigt med meget stort kapacitet.

Vinder af Elvin Rasmussens vandrepokal blev givet til sidste års fløjhingst French Match Ask opdr. Trine Hermansen og han blev også valgt til fløjhingst i 4-års holdet, i kamp også mod de importerede hingste. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen