Forårsauktion: Vandkærs Duke

20-02-2019 09:46

Flere sønner af Hesselhøj Donkey Boys første følårgang pryder dette års hingstekåring og forårsauktion i uge 10 i MCH Messecenter Herning, og blandt dem er Vandkærs Duke

Copyright Ridehesten.com
Vandkærs Duke
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Dansk Varmblods Forårsauktion udfolder sig den 9. marts 2019 under hingstekåringen i Herning, så er den charmerende, flotte og velgående 3-årige hingstekandidat Vandkærs Duke et af de spændende dressuremner, og han deltager også i hingstekåringen. Han er af første følårgang efter den populære guldmedaljehingst Hesselhøj Donkey Boy og er trukket på en hoppestamme med flere succesfulde dressurheste. Hans mormor er således mor til flere B-heste i dressur, og oldemoderen er mor til flere elite- og medaljehopper samt den avlsgodlendte Fældgårdens Perwoy, der også er A-hest i dressur.

I Dansk Varmblods præsentation af auktionskollektionen beskrives Vandkærs Duke således:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Meget attraktiv og arbejdsvillig hest med tre store og udtryksfulde gangarter. Vandkærs Duke er en moderne og tiltalende, storrammet hest, med en dejlig arbejdsindstilling og en distingveret tilstedeværelse på banen. I stamtavlen finder man både elite og medaljehopper, samt den godkendte hingst Fældgårdens Perwoy, som er A-hest i dressur. Vandkærs Duke er udtaget til hingstekåringen 2019.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen