Forårsauktion: Syvhøjegårds Long Legs

20-02-2019 16:17

Syv springheste kommer under hammeren ved Dansk Varmblods Forårsauktion den 9. marts 2019 i MCH Messecenter Herning, og en af dem er den topmoderne og velspringende Syvhøjegårds Long Legs

Copyright Ridehesten.com
Syvhøjegårds Long Legs
Nyheden fortsætter efter annoncen

Afstamingsmæssigt går Syvhøjegårds Long Legs i fjerde led tilbage til hoppen Ramona, der var helsøster til de kårede hingste Ragtime, Ramir og Rastell. Ramor blev bl.a. mor til sølvmedaljehoppen Linette, der ikke blot er Syvhøjegårds Long Legs oldemor, men også en succesfuld S-hest i springning med international resultater. Linette var ejet af den fremgangsrige springhesteavler, Klaus Thingholm Kristensen, der også har avlet tophingste Diarado, og han avlede Syvhøjegårds Long Legs mormor, Churchill-datteren Celine Frisholt, der selv er B-hest i springning og mor til en sølvmedaljehoppe. Hun er også mor til Syvhøjegårds Happy-Happy, der ikke blot er mor til Syvhøjegårds Long Legs men også selv på årets auktion.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Varmblods præsentation af auktionskollektionen beskrives Syvhøjegårds Long Legs således:

Som navnet siger, er Syvhøjegårds Long Legs både langbenet og storrammet. Han er en unghingst med et ædelt udtryk og ekstraordinært gode springegenskaber. En gymnastisk, smidig og velafbalanceret hest, som både mønstrer super teknik og overblik over springene. Syvhøjegårds Long Legs’ mor er Syvhøjegårds Happy-Happy, som også er tilmeldt auktionen og kan ses andetsteds i auktionskataloget. Hans far er hingsten Party Dance, som blandt andet vandt Unghestechampionatet 2008 i spring, blev placeret som nr 2 i DRF Championatsfinale 2008, vandt DRF Championatsfinale 2009 med 9,03 point og deltog ved VM for ungheste i Zangersheide som 6 års. Party Dance har et utal af afkom, som har arvet hans fremragende egenskaber, og Syvhøjegårds Long Legs er ingen undtagelse.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner