Flotte resultater i Linz-Ebelsberg

22-04-2024 11:56

En lille håndfuld danske springryttere var i den forgangne uge i østrigske Linz-Ebelsberg, og i går lykkedes det Andreas Schou og Mathias Nørheden Johansen at afslutte ugen med topplaceringer i Grand Prix'en

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Forårsstævnerne er godt i gang rundt omkring og fire danske springryttere var i sidste uge til start ved det internationale stævne i Linz-Ebelsberg, Østrig.

Allerede ved stævnets start var Andreas Schou godt ridende, da han i fredagens 150 cm vandt klassen med Lady Corlina e. Casiro/ Corlensky G, som han dagen forinden også var blevet nummer to på i 145 cm. 

Ved afslutningen på stævnet i går var to danskere til start i  Grand Prix of Linz 155 cm og her var Andreas til start med Napoli Vh Nederassenthof e. President/ Quasimodo. Med en fejlfri hovedspringning og ligeledes omspringning, blev det til en femteplads i klassen, blot under to sekunder fra sejren.

Ved samme stævne har Mathias Nørheden Johansen også haft stor succes, da han opnåede to topplaceringer i lørdags, og det høje niveau fortsatte i går, da han også var til start i Grand Prix'en. Med Ferrero Du Rouet e. Jah's Diamant/Baloubet du Rouet blev han placeret som nummer seks lige bag Andreas, da han også var fejlfri i både hovedrunde og omspringning.

Klassens resultat.

Stævnets start - og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner