Flotte programmer ved distriktstævnet i Viborg Rideklub

09-05-2021 21:01

Kristine Bojsen

I denne weekend har Viborg Rideklub afholdt distriktstævne i dressur. Om søndagen blev der redet PRI og PRT for ponyerne, og for hestene var der klasser fra LA4 til Prix St. George

Copyright Ridehesten.com
Lærke Borregaard og Sunflower. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som en af de få kategori II ponyer startende i dagens PRI, vandt Lærke Borregaard med hendes pony Sunflower med 69%. Som nummer to med 68,625% blev Ella Holm Rasmussen og Lundemarksgårds Layout e. Bakkegaards Pinpoint/Stegstedgårds Figaro (opdr. Familien Dahlin). Josephine Nørup-Nielsen og Sandelmosegaard Princess Mary e. Rytterbjergets Imperial/Salvador (opdr. Rikke Nørup-Nielsen)

Copyright Ridehesten.com
Amalie Moselund Bisgaard og Birkelund's Dundee. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Dagens PRT klasse blev vundet af Amalie Moselund Bisgaard og Birkelund's Dundee e. Doucan/Cupkeshof Winobert (opdr. Stutteri Birkelund) med 68,205%.

Julie Damsbo og Lundgård Donlope e. Melli's Dornik/Chamberlain (opdr. Mette Raahede) blev placeret på en delt andenplads med 67,308%. Ved siden af på skamlen stod Søs Normann Svendsen, som leverede et flot program på Jægerborgs Don Corleone e. Chamberlain/Orchard D'avranches (opdr. Familien Aaby - Villadsen)

Copyright Ridehesten.com
Josephine Rathje Facius og Stand Proud. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

På bane to red Josephine Rathje Facius og hendes brogede hoppe Stand Proud e. Skovens Rafael/Patriot (opdr. Anne Marie Feiring) sin kun anden Prix St. George til flotte 68,158% og blev placeret som nummer fire. Josephine fortæller om ridtet i dag:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Plet har virkelig været en fornøjelse at have med i weekenden. Hun leverede virkelig i traven og gav mig en eminent fornemmelse! Vi havde desværre et par ærgelige misforståelser i galoppen, som kostede dyrt, men jeg er super glad og tilfreds - og jeg glæder mig endnu mere til at ride vores første Ecco cup som youngrider equipage i næste weekend.

Copyright Ridehesten.com
Kristian Würtz Green og Zorba Højris. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Dagens sidste klasse, MB2, dominerede Kristian Würtz Green. Han red to flotte programmer på hans heste, som inkasserede en første og anden plads.

Vallakken Belmor e. Belantis/Lord Loxley (opdr. Stiftung Brandenburgisches Hauptund Landgestüt) brillierede i sin MB2 debut, og med Kristian som kompetent chauffør, blev de belønnet med 77,632%. Lige i hælene på sig selv, fik han et resultat på 76,053% på Zorba Højris.

Anne-marie Hosbond og Uno Sunshine Reggae blev placeret som nummer tre, med et flot resultat på 73,947% 

Copyright Ridehesten.com
Kristian Würtz Green og Belmor. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Ridehestens fotograf har været til stede hele søndag på bane et. Billederne er online i starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen