Flotte Grand Prix-placeringer til Clara og Andreas (video)

14-11-2021 19:41

Annika Knudsen Lorentsen

I 150 cm Grand Prix-klasser i henholdsvis Spanien og Portugal er det i dag lykkedes Clara Hallundbæk og Andreas Schou at ride placeringer hjem, og Andreas endte endda på en fornem andenplads med den velspringende Darc De Lux

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Darc De Lux. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I portugisiske Vilamoura fortsætter Andreas Schou successen, som han gennem de seneste uger har haft i sadlen på flere forskellige heste i stævnernes højeste klasser. 

I dag red han den 10-årige Darc De Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus), som også var den, som han havde med til OL i Tokyo i sommers, i den 150 cm høje Grand Prix. 

Her red han fejlfrit i hovedrunden, som én ud af bare fem af de i alt 50 ekvipager, der var til start i klassen. Kun tyske Nicola Pohl red fejlfrit, så Andreas, som leverede omspringningens hurtigste tid, endte på en fornem andenplads på trods af et enkelt nedslag. 

I videoen nedenfor kan I se Andreas' ridt fra i dag.

Klassens resultat.

Clara har igen succes i Spanien
Den unge danske rytter, Clara Hallundbæk, har ligeledes haft stor succes de seneste uger, men for hende gælder det ved de spanske stævner i forbindelse med Mediterranean Equestrian Tour. 

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og HH Best Buy har opnået flere flotte placeringer i Oliva de seneste uger. Foto: MET - 1Clicphoto

I dag red hun den 150 cm-høje Grand Prix klasse i sadlen på HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini, og sammen kom de som en ud af 13 ekvipager fejlfrit rundt i hovedrunden. I alt var der 54 ekvipager til start og efter en omspringning med et enkelt nedslag endte Clara på en flot 9. plads. 

Se video af Claras ridt i videoen nedenfor. 

Klassens resultat. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen