Flotte danske placeringer i Mijas

28-02-2016 12:43

Flere danske springryttere rider for tiden ved Costa del Sol Tour i spanske Mijas, hvor Andreas Schou, Emil Hallundbæk og Lars Bak Andersen har opnået gode placeringer

I den forgangne uge har danske springryttere opnået gode placeringer i Mijas. Andreas Schou er blandt andet blevet nr. 2 i en 145 cm Grand Prix med Allstar e. Oklund/ Peter Pan.

Emil Hallundbæk har vundet en 140 cm klasse på Dakar e. Utrille van der Helle/Darco og har ligeledes placeret sig i en 145 cm verdensranglisteklasse i torsdags som nr. 4 igen med Dakar.

I verdensranglisteklassen i går lørdag var Lars Bak Andersen og Emil Hallundbæk begge fejlfri i hoved- og omspringning. Lars blev med Cyrus L e. Cartani/ Calipso II nr. 6 lige foran Emil og hingsten Catoki e. Cambridge/Silvester. Lars havde to heste med i omspringningen og var fejlfri med begge; med Quel Filou e. Quidam's Rubin/ Cascavelle besatte han niendepladsen.

Se stævnets resultater HER. For at de resultatet af de enkelte klasser, skal der downloades en pdf af hver klasse. Eller du kan downloade en App for stævnets resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen