Flere unge ryttere til tops i Hagen

13-06-2024 22:32

Det internationale stævne Future Champions i Hagen er begyndt i dag, og det er allerede blevet til flere danske topplaceringer

Copyright Ridehesten.com
Anna Teibel Raben og Sparaday. Foto: Ridehesten,com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har flere af de unge danske ryttere været på banen til det internationale stævne Future Champions på Hof Kasselmann Hagen a.T.W. Til start ved stævnet er flere danske pony-, junior- og ungryttere. 

Allerede tidligt i morges red de første juniorryttere på banen i holdkonkurrencen, og her lykkedes det Anne Teibel Raben at ride med i toppen af feltet. Sammen med Sparaday e. Tørveslettens Spartacus/ Don Frederic 3 (opdr. Helle Wibe) red hun sig til en andenplads med 72,525%.

Ikke langt efter fulgte Clara Cordes Arnkjær og Brianna e. Bøgegaardens Boney M/ Blue Hors Reminder (opdr. Inga og Løngstrup Christiansen) med 71,667%, hvilket placerede dem på tredjepladsen i klassen. Danmark blev dermed også placeret som nr. 2 i holdkonkurrencen for juniorryttere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Også i ungrytterklassen blev det til en dansk placering. Frederikke Gram Jacobsen red sig sammen med RGS Finest Alegra e. Finest/ Ampere til en score på 73,235%, og det sikrede dem tredjepladsen i klassen. Danmark blev ligeledes placeret som nr. 2 i holdkonkurrencen for ungryttere. 

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Gram Jacobsen og RGS Finest Alegra. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen

Sidst på eftermiddagen blev det ponyrytternes tur til at indtage banen, og her kunne Sofia Rosenkilde tilføje endnu en dansk placering til samlingen sammen med DSP Cosmo Royale e. Cosmopolitan Nrw/ Casino Royal. Parret opnåede 73,238%, og det blev derfor også til en andenplads for denne ekvipage. 

Copyright Ridehesten.com
Sofia Rosenkilde og DSP Cosmo Royale. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Se stævnets start- og resultatlister her.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen