Flere topplaceringer til unghestene i udlandet (video)

12-02-2021 09:24

Annika Knudsen Lorentsen

De danske ryttere har i denne uge allerede redet flere topplaceringer hjem i unghesteklasserne ved forskellige internationale stævner, og det er blandt andet blevet til en sejr til Rikke Haastrup og Early F og en sejr Konstantin Deeken Künnemann og Kinclaith

Copyright Ridehesten.com
Rikke og Early F i en 4-års klasse sidste sommer. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale stævne i Vejer de la Frontera i Spanien har både Rikke Haastrup og Konstantin Deeken Künnemann redet en sejr hjem i en 5-års klasse. 

Onsdag sejrede Rikke med DV-hesten Early F e. Eldorado van de Zeshoek/Ustinov (opdr. Helle Foged) efter en flot og hurtig fejlfri runde. I kan se vinderridtet i videoen nederst. Torsdag gjorde Konstantin Rikke kunsten efter, og vandt med DV-hingsten Kinclaith e. Kannan/Stakkato Gold (opdr. Familien Camitz v/Linus Camitz), ligeledes efter et hurtigt og fejlfrit ridt. 

Torsdag blev Rikke og Early F også placeret, denne gang på en andenplads, mens Konstantin med den 5-årige Disney Z e. Dimitri Z/Numero Uno (opdr. Bækgaarden Youngster A/S) også sikrede sig en andenplads torsdag. 

Ved et stævnet et andet sted i Spanien, nemlig i Valencia red Rikke Andersen i går en tredjeplads hjem på den 5-årige Cici Top e. Cicero Z van Paemel/Numero Uno (opdr. Lykkegaard 159 ApS). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Jennifer har succes i Belgien
I belgiske Lier er det Jennifer Pedersen der har sikret sig flere topplaceringer i unghesteklasserne. Dem har hun redet hjem med den 6-årige Kirtian e. Kannan/For Ever Jump, hvor hun onsdag opnåede en andenplads og torsdag en delt tredjeplads. 

Find resultater fra alle internationale stævner, med danske ryttere til start, her.

Rikke Haastrup og Early F's vinderridt:

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen