Flere topplaceringer til danske søskendepar

19-02-2021 19:29

Annika Knudsen Lorentsen

Både søstrene Benedikte Rie Truelsen og Karina Leichle, samt søskendeparret Clara og Emil Hallundbæk har i dag sikret flotte placeringer til Danmark ved internationale stævner. Og det er ikke kun de godt ridende søskendepar, der i dag har haft succes, for også Søren Pedersen har sikret sig en flot placering i 140 cm

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Cassina Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I spanske Oliva har Clara Hallundbæk i dag sikret sig en flot 6. plads i en 140 cm klasse, hvor der i alt var 65 ekvipager til start. Clara red den velspringende Quimono de la Roque e. Kannan/Quick Star, og efter en fejlfri og hurtig runde, var parret sikker på en god placering.

Det er ikke kun Clara, som har redet en topplacering hjem i Oliva i dag, for også Søren Pedersen med Chico Z e. Clinton I/Quamtum opnåede en flot placering i en 140 cm-klasse. I alt var 44 ekvipager til start, og Søren og Chico Z endte som nr. 6. 

Endnu en placering til Hallundbæk
Familien Hallundbæk er ikke kun repræsenteret i Spanien, for storebror Emil Hallundbæk er til start i Lier i Belgien, og her blev han i dag placeret som nr. 7 med High Nitro e. Empire/Cobra i en 145 cm-klasse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dermed har både Clara og Emil Hallundbæk i dag redet flotte placeringer hjem, i hver deres land.

Flotte placeringer i Valencia
På en anden spansk stævneplads, har flere danske ryttere også leveret flotte resultater. I Valencia var dagens bedste resultat for Danmark, Benedikte Rie Truelsens flotte 7. plads i 145 cm-klasse. 

Benedikte red sin faste makker Cassina Z e. Cassini I/Voltaire fejlfrit rundt på den høje bane. 

Karina Leichle, som er Benediktes storesøster, red ligeledes en topplacering hjem i Valencia. Her red hun Sunday Fame e. Stolzenberg/Federweisser til en flot 7. plads i 140 cm ud af 55 ekvipager.

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen