– Flere skal kende til os

06-03-2024 16:09

Hippologisk Selskab har eksisteret siden 1997, men har kun været kendt af en snæver inderkreds. Med en ny præsentationsvideo og en netop lanceret hjemmeside som har premiere ifm. Hingstekåringen, håber foreningen på at nå bredere ud

Copyright Ridehesten.com
Hippologisk Selskab hører til på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Hippologisk Selskab har til huse i Herskabsstalden Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg, hvor de råder over et stort mødelokale, remise til hestevogne, en stald, tekøkken, toilet mm. Her opbevarer de også deres helt enestående samling af rekvisitter, litteratur mm., der kan dokumentere livet med heste i Danmark gennem tiderne. Og netop dette er formålet med selskabet, som arbejder for at sikre dokumentation af fortidens og nutidens brug af og liv med heste i Danmark, så den betydningsfulde hestehistorie ikke går tabt. Samtidig vil Hippologisk Selskab skabe et forum for udveksling af idéer, tanker og viden, såvel fagligt som etisk og kulturelt. 

Copyright Ridehesten.com
Herskabsstalden på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Premiere på hjemmeside og video
Som et led i processen mod, at selskabet vil være mere alment kendt i hesteverdenen, har de netop lanceret en helt ny hjemmeside i samarbejde med Wiegaardens go2net hjemmesideløsning. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med podcasts, info om aktiviteter om hestefaglige emner samt meget mere.

Desuden kan en ny introvideo også ses på hjemmesiden, hvor Kristina Kragh Olesen, bestyrelsesmedlem i Hippologisk Selskab, giver et indblik i foreningens arbejde og målsætninger.

Se hjemmesiden her, og se videoen ved at bladre lidt ned af forsiden.

Copyright Ridehesten.com
Bjarne og Kimi Nielsen danner privat par og har begge været i hesteverdenen i mange år både til hest - og på diverse andre måder som hhv. uddannet berider og elitesportschef/holdleder mm. Hør dem i podcasten. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Podcast med Bjarne og Kimi Nielsen
Hippologisk Selskab lægger ud med to podcasts med Bjarne og Kimi, som de lavede sidste sommer. De to erfarne hestefolk kommer med deres betragtninger om hestevelfærd og holdånd, mens Kimi ligeledes fortæller spændende historier om sin tid som holdleder for dressurlandsholdet til tre Olympiske Lege. Podcasten kan også findes på hjemmesiden. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen