Flere danske springryttere klar til finalerne i Parken

22-05-2011 08:47

Britt Carlsen

Så er det finaledag ved det internationale springstævne i Bernstorffsparken. Flere danske ryttere har redet sig ind i dagens tre finaler, der afsluttes med First Horse Grand Prix
Copyright Ridehesten.com
Bernstorffsparken midt i København danner en smuk ramme omkring det internationale springstævne, der i dag går ind i sin afsluttende fase. (foto: Ridehesten)

Det er lykkedes for flere danske springryttere at ride sig ind i dagens tre finaler ved det internationale sprigstævne i Bernstorffsparken. Dagen starter kl. 9.00 med Danske Detail Ejendomme Cup - en 1,40 m finaleklasse der ud af et felt på 30 ryttere har deltagelse af 12 danske ekvipager. Blandt dem Tina Lund og Amareto, der vandt en kvalifikationsklasse på vejen mod finalen. Så følger, kl. 11.00 Brogaarden Cup en finalen på 1,45 m med 27 deltagere og heraf er de ti danske. Her er et godt kort Jill Thomassen og Cherie, der i går kvalificerede sig til finalen via en andenplads i gruppespringningen. Stævnets afslutning bliver den store First Horse Grand Prix med starttid kl. 13.45. 47 ryttere har kvalificeret sig til denne afsluttende klasse, og blandt dem følgende danske ryttere: Linnea Ericsson/ Qruella M Tina Lund/ Qrispy D Ive Z Thomas Velin/ Godsend du Reverdy Rikke Haastrup/Luganer Jennifer Pedersen/ Linnea Ask Camilla Enemark/ Party Dance Marie Moesgaard/ Sarah de Saint Pierre De danske ryttere får dog hård konkurrence i det skrappe deltagerfelt, blandet andet fra topnavne som svenske Rolf-Göran Bengtsson, den erfarne tysker Alois Pollmann-Schweckhorst, den tidligere verdenmester Dermott Lennon og ikke mindst den regerende OL-guldvinder for hold, tyske Janne-Friederike Meyer. Så snart den sidste rytter rider ud af banen efter præmieoverrækkelsen skal de mange frivillige hjælpere fra Sportsrideklubben igang med at bygge dressurbanen op i samarbejde med Nosto, flytte stande og i det hele taget gøre klar til at tage imod et felt af internationale top dressurheste, der skal dyste i den kommende weekend.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner