Fire militaryheste døde i trafikulykke

27-08-2021 11:02

Annika Knudsen Lorentsen

På A9 i Skotland blev en hestelastbil med fire militaryheste påkørt den anden dag, og det endte katastrofalt, da alle fire heste mistede livet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fire heste var tirsdag på vej til det internationale stævne i Blair Castle, men undervejs på turen gik det galt. Hestelastbilen med hestene var gået i stykker og stod derfor stille på vejen, da en anden lastbil kørte direkte ind i den. 

To af hestene døde med det samme, mens de andre to blev senere blev aflivet på grund af sine skader. Hestene i lastbilen tilhørte Sophie Hulme og Nick Gauntlett, og der var tale om Charisma TH e. Chepetto/Colman, Farytale Cooley e. Ustinov/Verdi TN, Ice Cool Cooley e. Beach Ball/Porsch og Party Trick e. Chilli Morning/Tolan R. 

– Hård dag... måske en underdrivelse. Min fantastiske familie er okay og det er helt sikkert det vigtigste, men i dag mistede vi Party trick. Bilen brød sammen blot 30 minutter fra Land Rover Blair Castle International Horse Trials og vi sad på græsset og så en lastbil (hvis fører vi tror må have kigget på sin telefon) køre direkte ind i vores bil. I behøver ikke detaljerne, men vi mistede alle fire heste ombord, skriver Nick Gauntlett på sin Facebook. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nick ejede Party Trick, mens de øvrige tre heste var Sophie Hulmes. Hun skriver følgende om ulykken: 

– Tre af mine elskede heste er borte, taget fra denne verden alt for tidligt. 

Se billeder fra ulykken hos BBC her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen