Fire klar til World Cup finale

18-03-2016 07:53

Hele fire danskere er klar til den dobbelte World Cup finale i Göteborg i Påsken - det svenske stævner fejrer i år 40 år jubilæum

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Donnperignon er nu klar til World Cup i Göteborg.
Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og JoJo AZ er klar til World Cup finale igen i år.

I Påsken er Göteborg Horse Show vært for den dobbelte World Cup finale Longines FEI World Cup springning og Reem Acra FEI World Cup dressur.

Agnete Kirk Thinggaard og JoJo AZ er klar til finalen og det samme er også Anna Kasprzak, en del frameldinger i dressurkonkurrenen har givet plads til Anna og Pepe på startlisten. - Jeg fik det at vide sidste weekend, og jeg glæder mig, fortæller Anna. Donnperignon arbejde konstant i en god grundform, som Anna kan optimere gennem træningen, og hun har nu sat Pepe igang med et mere målettet træningsarbejde frem mod finalerne. Den 17-årige vallak arbejder rigtig godt, så han skal nok nå toppen af formkurven inden stænvnet skydes igang.

Copyright Ridehesten.com
FEI dyrlæge Hans Schougaard skal have det overordnede veterinære ansvar under den dobbelte World Cup finale i Göteborg,

Den dansk/amerikanske dressurrytter Charlotte Jorst og Nintendo er og klar til finalerne, som repræsentant for den Nordamerikanske liga. Antallet af danskere i Göteborg toppens af FEI dyrlæge Hans Schougaard, som skal have det veterinære hovedansvar under finalestævnet. 

Følg stævnet her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen