Fiontini - en verdenshest!

27-05-2018 13:53

Britt Carlsen

Severo Jurado Lopez red 8-årige Fiontini på Röwer & Rub dressurstadion for fyldte tribuner ved Equitour Aalborg, for at give publikum en introduktion til Grand Prix-øvelserne  - se det i web-tv klippet her - og hør Andreas Helgstrand fortælle om den fantastiske hoppe

Publikum sad som tryllebundet, mens Severo Jurado Lopez red den tredobbelte verdensmester Fiontini e. Fassbinder (opdr. Hanne Lund og Henrik Hansen) på dressurstadion, mens Andreas Helgstrand fortalte om de fremragende kvaliteter denne hoppe rummer. 

- Hun har hele pakken - hun har power og er rolig. Du kan nok finde en hest, som kan de ene eller andet bedre, der er ikke mange heste som kan det hele, som denne her hest kan. Der er så mange 8 - 9 og 10-taller i den her hest, fortæller Andreas Helgstrand om Fiontini, som ejes i et partnerskab mellem Helgstrand Dressage og Stutteri EVO.

- Han elsker den hest, og hun har gjort så meget for ham, og jeg kan ikke se, at hun ikke skulle gøre det samme i fremtiden, siger Andreas - jeg er virkelig stolt over den hest!

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen