Finaledag i Falsterbo

16-07-2017 08:16

Britt Carlsen

I dag er det finaledag ved Falsterbo Horse Show og der er flere danske ryttere og heste i dagens finaler på springbanen, mens FEI Nations Cup afgøres på dressurbanen

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Velerne Ask er klar til Grand Prix.

Springstadion ved Falsterbo Horse Show kommer i dag til at danne rammen om en spændende dag med finaler i championaterne for 6- og 7-års heste samt Longines Falsterbo Grand Prix. I denne klasse er både Søren Møller Rhode/Velerne Ask og  Anderas Schou/Hazel BS e. Heartbeat (opdr. Søren Bøgested) til start. 

Karen Møller Rohde har haft en hest med i hver årgang af championaterne og det er lykkedes for hende, at kvalificere alle til finalen. I 7-års finalen, som åbner springningen i dag har hun Cornettino Ask e. Cornet's Stern til start, og i samme klasse starter Jennifer Fogh Pedersen på Diego de Semilly e. Diarado.

I finalen for 6-års heste har Karen championatsvinderen og UVM-finalisten Fendi Ask e. Favorit Ask til start. For sverige starter Ebba Larsson på Dansk Varmblods hesten Hecas Cartano e. Carrico avlet og ejet af Marianne Tschnerja i Glumsø. Hesten er udtaget for Sverige til UVM på Zangersheide, fortæller ejeren. 

Dressurstadion
På dressurstadion afgøres FEI Nations Cup i dag, hvor svenskerne er i topform og har lagt sig klart i spidsen af landskampen, mens Danmark og Rusland kæmper om andenpladsen. Karin Nissen og Allan Grøn skal ride Grand Prix Special, mens Malene Kohlschmidt Ebbesen starter Mira i küren. 

Dressuren slutter med U25 kür med dansk deltagelse. 

Se start og resultatlister HER

Læs meget mere om Falsterbo Horse Show i magasinet Ridehesten

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen