Fem ryttere på hvert hold ved Nordisk Mesterskab

01-06-2021 13:25

Annika Knudsen Lorentsen

På grund af de gældende corona-restriktioner i Finland, hvor Nordisk Mesterskab 2021 afholdes, vil der kun blive udtaget 5 ryttere til hvert hold, i stedet for de normale 6 ryttere

Copyright Ridehesten.com
Det guldvindende danske kategori 2-ponyhold fra Nordisk Mesterskab på Vilhelmsborg i 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Nordisk Mesterskab afvikles i finske Ypaja i uge 26, så bliver det lidt anderledes end normalt. På hvert hold til der nemlig blive udtaget fem ryttere i stedet for de normale seks. 

Det skyldes de gældende restriktioner, som skal overholdes i Finland, og for at det kan lykkes at afholde mesterskabet, har denne nedskæring været nødvendig. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at der skal udtages en rytter mindre til hvert hold, men det ville være mere ærgerligt, hvis mesterskabet ikke kunne afholdes, fortæller landstræner Bo K. Møller, som ser frem til at udtage de ryttere, der skal repræsenterer Danmark. 

Rytterne, der skal til Finland, udtages i løbet af næste uge (uge 23). Der skal sendes hold afsted for pony, children, junior, ungrytter og U25. 

Copyright Ridehesten.com
Bo K. Møller. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen