Fantastisk afgørelse i Nord-Vest Box Cup (video)

18-10-2019 18:34

Annika Knudsen Lorentsen

Der var god stemning i Jyske Bank Boxen her ved World Cup Herning da Nord-Vest Box Cup finalerne blev afgjort og tre super seje vindere er blevet hyldet

Copyright Ridehesten.com
De tre dygtige vindere, fv. Amalie Sophia Laursen, Caroline Amalie Kristensen og Carla Munksgaard Thorsøe. Foto: Ridehesten.com/Ida K. Dragvik Dalgaard

Rytterne var spændte, forældrene nervøse og publikum var klar til at heppe på de dygtige ponyryttere i afgørelsen af dette års Nord-Vest Box Cup-finaler. 

Amalie Sophia vandt lige nøjagtigt
Det var en tæt afgørelse for kategori 3-ponyerne, hvor både første og andenpladsen fik en stilkarakter på 8.8 af dommerne Kristian Skovrider og Ulrik Kjær i omspringningen, og dermed var det tiden der skulle afgøre det. 

Her var Amalie Sophia Laursen og Edelweis Fido lige lidt hurtigere en den Holly Meier Løfstrøm og Don Frederik, og dermed var første- og andenpladsen fordelt. 

Tredjepladsen gik til Ingrid Christine Laursen og Carabas Du Marquais, som blev belønnet med 8.7 for deres omspringningsridt.

Hør Amalie fortælle om sejren i videoen nedenfor. 

Wow - Caroline fik 9 af dommerne
Hos kategori 2-ponyerne var der ingen tvivl om vinderen, det blev Caroline Amalie Kristensen med ponyen Stradbally Sazy. De red en fremragende omspringning, hvor alle vendinger sad lige i skabet, som stildommer Kristian pointerede inden de gav parret hele 9.0 i stilkarakter. 

Andenpladsen fik også en imponerende karakter på 8.9. Det var Anne-Kathrine Hjorthøj med Laustfin Skellerød som leverede en flot omspringning. 

På tredjepladsen blev det Signe Skjellerup med den velspringende pony Fenrose Harvest Dawn, de modtog en stilkarakter på 8.6.

Hør Caroline fortælle om sejren i videoen nedenfor.

Carla sejrede suverænt for kategori 1
Det var en super fin og hurtig omspringning som Carla Munksgaard Thorsøe og Fionn Thyme leverede, og med en stilkarakter på 8.8 vandt de suverænt. Hør i videoen nedenfor, hvor Carla fortæller om sejren. 

Andenpladsen blev vundet af Julie Marbjerg Hansen med Istoriah La Bree, som fik 8.4 i stilkarakter. Tredjepladsen blev Signe Gren Sjøholm med Fox Town, som fik et nedslag i omspringningen, men med en stilkarakter på 8.8 endte de med samlet 8.3.

Seje deltagere
Det var en festlig præmieoverrækkelse, hvor alle ryttere fra alle tre kategorier skulle ind sammen, og her lavede flere af ponyerne fest og ballade, og rytterne var glade. Det var i alt 45 seje ryttere der har været til start med deres søde ponyer i dette års Nord-Vest Box Cup-finaler, og vi ønsker alle ryttere stort tillykke med finaledeltagelsen. 

Copyright Ridehesten.com
Alle deltagere i Nord-Vest Box Cup. Foto: Ridehesten.com/Ida K. Dragvik Dalgaard
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen