Et mulehår fra sejr for både Sophia og Sara (video)

14-06-2021 06:39

Det var så tæt som det næsten kunne blive i søndagens afsluttende kür-klasser ved Future Champions-stævnet i tyske Hagen. Både ponyrytter Sophia Boje Obel Jørgensen og ungrytter Sara Aagaard Hyrm, var uhyre tæt på at vinde hver deres klasse med tårnhøje procenter

Copyright Ridehesten.com
Sophia Boje Obel Jørgensen på Adriano B

Efter fire forrygende dage for dansk dressursport, er det poplære ungdomsstævne i Hagen nået til vejs ende. På programmet i går var der udelukkende kür-klasse for pony- og ungrytterne og her var det marginalerne som afgjorde det til tyskernes fordel. 

Lige ved og næsten for Sara Aagaard Hyrm
Det var så tæt som det næsten kunne blive for Sara Aagaard Hyrm og Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/Mago xx (opdr. Esben Klinkby) i gårsdagens kür for ungrytterne. Efter en fænomenal kür som af dommerne blev belønnet med 77,84% måtte Sara og Romadinov tage til takke med en andenplads i dagens kür. Det ændrer dog ikke på at ekvipagen har haft en særdeles succesfuld weekend, hvor de bed skeer med med de absolut bedste ungryttere.

Kristian Würtz Green og den blot 9-årige Bovbjergs Zhivago e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Hanne Damgaard og Leif Bovbjerg Jensen) var ligeledes særdeles godt ridende i dag og opnåede 74,86% som rakte til en femteplads. 

Over 80% til Sophia og Adriano
Sophia Boje Obel Jørgensen på Adriano B e. de Angelo B/Flying Dream havde de sidste to dage været lige i hælene på to tyskerne og begge gange blevet placeret som nummer tre. I går lykkedes det Sophia at ride en kür, hvor den erfarne pony ikke satte en hov forkert. Adskillige 9-taller måtte dommerne ryste op med og det var medvirkende til at det endelig resultat blev 81,25%. Tyske Antonia Roth vandt for tredje dag i træk ponyernes CDIO-tur, denne gang med 811,50% og derved kun lige for næsen af Sophia og Adriano som sidste år vandt sølv ved EM.

Se alle resultater fra stævnet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen