- Et megagodt stævne

09-06-2014 10:16

Amanda Sondrup Henriques har fået ti rosetter med hjem fra Herning Rideklubs landsstævne i springning

- Det har været et megagodt stævne.

Ordene er Amanda Sondrup Henriques. III'er-ponyrytteren har hele weekenden været til landsstævne i Herning Rideklub, og det er ikke gået helt dårligt. 

Fredag havde hun seks starter med seks placeringer, heraf både 1. og en 2. pladsen i dagens højeste klasse, en MA. Lørdag blev det til to placeringer ud af tre starter, og søndag kunne hun og familien køre hjem med endnu to sejre - i MB2 og MA2 - i bagagen. Så selvom man skal op klokken halv seks hele weekenden igennem, er det godt at komme til stævne.

- Jeg var meget glad for at få både en 1. og en 2. plads i MA' en for min mormor og morfar og min onkel var der for at se mig ride, og de plejer ellers kun at følge med på DRF Live, siger Amanda Sondrup Henriques.

Hendes tre ponyer Milton, Flashy Gold Finch og Korreborgs Joachim kan måske godt forvente en ekstra gulerod.

- Jeg er meget glad. Så jeg kan kun være meget tilfreds med mine ponyer - de er seje hver deres måde, og de har alle tre været søde og dygtige. Også Milton, som ikke er så rutineret, siger hun.

I dagens MA2 blev Amanda Sondrup Henriques efterfulgt af Emma Groot på Willow Lord og Emilie Louise Weilsby på Shangan Santana. 

Udover Amanda Sondrup Henriques har to andre ryttere også fået førstepladser i MA2 med hjem fra Herning. Hos II'erne var det Theodor Linde på Tullineaskey Fear Ideas e. Templebready Fear Bui, der trak sig sejrrigt ud - efterfulgt af Alexander Godsk på Merlins Dot og Laura Baaring Kjærgaard - mens sejren hos I'erne tilhørte Emmalou Falck Gubi Olsen og Matador. På andenpladsen kom Christine Thirup Christensen på Grantorino e. Puissance/ Milford Siskin og på tredjepladsen Sofie Yderstræde Bucka på Mosstown Smirnoff.

Se alle resultater fra Herning her.
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen