Eriksminde Equestrian: Vil gerne gøre en forskel (video)

09-08-2021 16:39

Annika Knudsen Lorentsen

Lars Kragh Iversen og Helle Pedersen har overtaget Eriksminde, hvor de nu har slået dørene op til deres nye wellnesscenter, som skal hjælpe både egne og andres heste, enten efter skader eller som et optimalt supplement til den daglige træning

Copyright Ridehesten.com
Central Park W i spa. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Træder du indenfor i det nye wellnesscenter hos Eriksminde Equestrian med din hest, så er Lars Kragh Iversen og Helle Pedersen klar til at give den al den omsorg, den har brug for. Her er der mulighed for at få hesten på vandbånd, i spa eller på vibrationsgulv, og samtidig er hesten i trygge hænder, hos mennesker med stor faglighed og passion. 

Wellnesscenteret er helt nyt, og det er lavet for at staldens egne heste kan få glæde af det, såvel som udefrakommende, kan komme til med deres heste og få god behandling. 

Copyright Ridehesten.com
Træning på vandbånd. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har allerede haft mange positive resultater på flere af vores kunders heste, fortæller Helle Pedersen til Ridehesten, som var på besøg på Eriksminde Equestrian tidligere på sommeren. 

I den nyeste udgave af magasinet Ridehesten (august 2021), kan man læse meget mere om Eriksminde Equestrian, og om, hvordan Helle og Lars købte ejendommen på tvangsauktion og nu er i fuld gang med at udvikle den til et sandt hesteparadis. Artiklen finder I på side 66, og I kan finde det digitale magasin HER, eller bestille magasinet i vores webshop HER

I videoen nedenfor kan I desuden høre Helle fortælle lidt om, hvad wellness faktisk kan gøre for hestene. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen