Eriksen og Vittrup tager placeringer i Holland

18-09-2017 10:15

Det var to seje militaryryttere, Cecilie Eriksen og Amalie Vittrup, der i weekenden var til start i Holland. Det blev en stensikker sejr til Amalie i CCIP1*, og en flot andenplads til Cecilie i CIC2*

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Eriksen og Calvin
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cecilie Eriksen og Calvin er kommet stærkt tilbage efter deres styrt under EM i sidste måned. Cecilie og Calvin lagde fredag ud på dressurbanen, hvorefter ekvipagen endte på en foreløbig 14. plads. Lørdag stod ridebanespringning, og her gav banen udfordringer for flere ryttere, men makkerparret lagde sig godt i feltet, og lå  på en foreløbig femte plads inden søndagens terræn.

Ud af 55 ekvipager avancerede Cecilie Eriksen og Calvin e. e. Calypso Ask/Alchimist til en flot andenplads med samlet 47,0 strafpoint.

Cecilie Eriksen skriver begejstret og stolt om Calvins præstationer på sin Facebook side

Nyheden fortsætter efter annoncen

-  Det er helt fantastisk. Jeg kan ikke sætte en finger på Calvins tre præstationer  hele weekenden. Nu får han en velfortjent vinterperiode med ferie og alt der dertil hører.

Sejr til Vittrup
Amalie Vittrup og ponyen Mulvad´s Dharma lagde godt fra start allerede i dressuren fredag, hvor ekvipagen leverede deres hidtil bedste resultat. Terrænbanen gav da heller ikke ekvipagen problemer, her var Amalie Vittrup og Mulvad´s Dharma eneste ekvipage, der både var fejlfri over forhindringer og i tid. Desværre fik ekvipagen nogle bomme på springbanen, men det var ikke nok til at ændre stillingen. Amalie og Dharma kunne dermed stille sig øverst på sejrsskamlen og nyde den danske nationalmelodi spille. Samlet opnåede ekvipagen 64,70 strafpoint.

Se alle resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen